Vi tilbyder :


Bor du i eget hjem eller i en ældrebolig, og er visiteret til hjemmehjælp, kan du frit vælge om du vil have hjælpen fra Berit's Hjemmepleje eller Kommunen.


Hos Berit's Hjemmepleje har du desuden mulighed for at modtage fleksibel hjemmehjælp, hvis du vælger at vi skal levere både praktisk hjælp og personlig pleje. Så er du selv med til at bytte/bestemme visse ydelser i samarbejde med os, og har også mulighed for at tilkøbe en hel række ekstraydelser efter eget ønske.


Vi hjælper dig til at blive i eget hjem længst muligt, i egne vante omgivelser og med så få omforandringer i møbleringen som muligt.


Vi arbejder for at du får øget livsglæde og -kvalitet som kunde hos Berit's Hjemmepleje, og inkluderer derfor helt naturligt rehabiliterende arbejde på flere forskellige niveauer når vi arbejder for og sammen med dig - og det spænder vidt hos Berit's Hjemmepleje ;

Lige fra små og store sociale arrangementer udenfor eget hjem, til mere sundheds- og sygeplejefaglige indsatser som giver dig større selvbestemmelse over egen hverdag i dit eget hjem.Tryk på knapperne for uddybning af grundydelserne- til dine daglige opgaver i og udenfor hjemmet
- mere tid til personlig pleje, mere rengøring, indkøbsture og andre ønsker du måtte have.
Mulighed for fleksibel hjemmehjælp hos os


Hos os, har du desuden for at få fleksibel hjemmehjælp. Det betyder at du frit kan skifte nogle af dine visiterede ydelser ud med andre, hvis du både modtager praktisk hjælp og personlig pleje fra Berit's Hjemmepleje.

Tryk her for at læse mere om fleksibel hjemmehjælpHvor kommer vi ?


Berit's Hjemmepleje kommer i hele Horsens Kommune og Hedensted Kommune.Berit's hjemmepleje har det mål at give dig bedre ydelse, mere fleksible løsninger samt flere muligheder for tilvalg end andre kan tilbyde.Fællesture og arrangementer for alle vore plejekunder


Herudover arrangerer vi en masse fællesture som alle plejekunder kan deltage i - uanset hvor mobil man er. Vi hjælper dig hele vejen ud og hjem igen.

Som oftest koster turene ikke noget for dig som kunde.Hvordan skifter jeg til Berit's hjemmepleje ?

- med respekt og omsorg for dig og dine ønskerSom kunde hos Berit's Hjemmepleje har man visse fordele :

Udover professionel hjælp og pleje udført af fastansatte veluddannede medarbejdere i dit hjem, så vil Berit´s Hjemmepleje også gerne åbne for andre muligheder for positive givende oplevelser med os og vores personale udenfor dit hjem.


Vi tager gerne med dig på f.eks. en tur på strøget, en frokost med gode venner ude i byen med ledsager eller andet som du selv kunne ønske dig.

Dette kan som oftes foregå uden egenbetaling.


Vi arrangerer desuden med jævne mellemrum både større og mindre fælles arrangementer og små enkeltture for vore kunder hos Berit's Hjemmepleje.

Kodeordet er altid HYGGE og SAMVÆR med OMSORG !

Dem kan man frit deltage i hvis blot man har lyst - fysiske hindringer lader vi os ikke stoppe af, og vi vil sørge for alt det praktiske sammen med vores dygtige plejepersonale som tager med på disse ture. Fællesarrangementerne kunne være musik og mad, ture til koncerter, kulturelle ture og foredrag og meget andet.

Egenbetaling er typisk et mindre tilskud til entré og bespisning/drikkevarer.

Resten tager vi os typisk af uden beregning for vore kunder !


Følg med under punktet NYHEDER.


Kgl.Opera i Lunden                                       Tur til Givskud Løvepark


                   Fællestur til Givskud Løvepark                                            En is i solen i Juelsminde

Fællestur til Kandis koncert


En lille smuttur til nærmeste supermarkedscafé og få kaffe og kage.


Hvordan skifter jeg til Berit's hjemmepleje ?

Tryk her og se hvor let det er !• Berit's hjemmepleje A/S ®, Norgesvej 5, 8700 Horsens • Bank: Danske Bank,erhverv •

• Medlem af Dansk Erhverv (Danish Chamber of Commerce) • Overenskomst med FOA

• Copyright Berit's hjemmepleje 2013 •