Hvem er vi ?


Berit B.Thomsen - stifter

Berit's hjemmepleje er et østjysk firma, som er stiftet af Berit B. Thomsen.


Vores plejeafdeling leverer med stor stolthed professionel hjemmepleje i topklasse, og har en uddannet medarbejderstab bestående af SOSU-uddannede plejehjælpere, plejeassistenter og sygeplejesker.


Vores rengøringsafdeling varetager alle opgaver hos kunder der udelukkende modtager praktisk hjælp, og består af faguddannede serviceassistenter med rengøring i private hjem som speciale.


Berit's hjemmepleje består af dygtige og fast forankrede personalegrupper, der kender Horsens og Hedensted og omegn og som er håndplukket og nøje udvalgt på baggrund af deres stolte indgang til faget.


Vi vil sørge for at det så vidt muligt er den samme fastansatte person der kommer til dig hver gang - til tiden.


  Det giver tryghed og nærhed for dig.
Kvalitet - egenkontrol, kvalitetssikring samt tilsyn

Alle typer plejeopgaver løses døgnet rundt i høj faglig standard med omsorg og respekt for den enkelte plejekunde. Dette sikrer vi bevaret og udbygget ved, at gennemføre egne tilsynsbesøg udover de tilsyn som foretages af kommunerne og kommunernes revision. Derved sikrer vi ved egne interne kvalitetssikringssystemer, kundeopfølgningsbesøg og brugerundersøgelser dels at kvaliteten af vores arbejde lever op til vores egne høje standarder og dine og medarbejdernes forventninger men også at der følges op på kundernes, kommunernes og ikke mindst egne høje forventninger til arbejdets kvalitet.


Vi uddanner social- og sundhedspersonale

Vi er som ét af de få private firmaer i Danmark godkendt af FEVU som praktiksted for Sosuelever fra Social- og Sundhedsskolerne, og modtager med stor glæde elever herfra. Vi mener at uddannelse er vigtigt både for den enkelte og for samfundet, og vi mener også det er vigtigt at skolerne kan tilbyde så mange forskellige praktiksteder som muligt for de studerende. Det vil vi gerne yde en indsats for kan ske, og betaler elevløn til vores praktikanter både i en del af skoleopholdsperioden og i hele den praktiske praktikperiode hos os. Så er der ro på økonomien for den studerende, og den studerende kan i større grad fokusere på at dygtiggøre sig på sit studie til social- og sundhedshjælper.


Et ordentligt danskejet firma med dansk overenskomst

Vi er i alle henseender et ordentligt dansk firma, med moralen i orden overfor det danske samfund. Så vi betaler naturligvis altid fuld dansk skat og moms af alt vi foretager os, og bliver revideret af lokal revisor så alt bliver checket og godkendt. Løn og pension og feriepenge til vores dygtige medarbejdere betales naturligvis også efter gældende indgåede overenskomst samt dansk lovgivning, og vi benytter os af Danmarks største lønbureau 'Bluegarden' så vi er sikre på at alt er i orden. Vi benytter os kun sjældent af eksterne vikarer, men har istedet vores eget afløserkorps af dygtige medarbejdere.


Kontorer og baser

Berit's hjemmepleje har base på Norgesvej i Horsens samt lokalkontorer over banken i Brædstrup og på Helge Nielsens Allé i Hedensted. Vi leverer personlig pleje og praktisk hjælp indenfor 'Fritvalgsordningen' i både Horsens og Hedensted Kommuner.                     Medlem af :                            Overenskomst med :


    Berit's hjemmepleje - klar til at komme ud og hjælpe dig


• Berit's hjemmepleje A/S ®, Norgesvej 5, 8700 Horsens •  Bank: Danske Bank,erhverv •

• Medlem af Dansk Erhverv (Danish Chamber of Commerce) • Overenskomst med FOA

• Copyright Berit's hjemmepleje 2013 •