Del nyhedssiden på facebook                                                           


Rev. 27. April 2017

Sidste nyt:November/december 2016


Julearrangement i Horsens 3.december 2016

Aktivitets- og støtteklubben Berit's Hjemmeplejes Venner, har arrangeret en hyggelig lørdag med traditionel dansk julebuffet, musik og fællessang, hyggeligt samvær, julebanko og selvfølgelig kaffe og kage.


Kunder i Berit's Hjemmepleje som ikke er medlemmer i klubben, kan dog også deltage efter invitation. Der er dog et begrænset antal ledige pladser da der maksimalt er plads til 60 medlemmer og kunder udover frivillige medhjælpere fra klubben og plejepersonale fra firmaet.

Kontakt os for nærmere information. Husk at vi tilbyder gratis transport fra dit hjem til arrangementet og retur, hvis du er gangbesværet eller i kørestol.


Læs invitationen herunder.


Menu'en består bl.a. af røde og hvide sild, fiskefillet med remoulade,æg, røget laks, sylte, julekål med medister og meget mere - deserten er ris-a-la-mandeSeptember 2016Vores dejlige tur til Hvidsten Kro lørdag d. 17.september


Berit's Hjemmepleje havde en dejlig tur til Hvidsten Kro, sammen med 50 glade kunder og 12 frivillige plejepersonaler fra Berit´s Hjemmepleje.


Dagen startede på hovedkontoret i Horsens, med hyggelig sammenkomst og snak og kaffe i kontorets lokaler. Vi hentede løbende Jer der ønskede transport til kontoret, og i løbet af et par timer var alle samlet kl 9.30. Afgang kl 10.00 i 2 busser - en stor til 62 personer og en lille til 8 kørestolsbrugere - for alle skal selvfølgelig med på tur !
Herefter en dejlig bustur gennem smukke sensommer-Danmark i 22 grader og cumulus-skyer på himlen med grønne og gule marker - med fællessang i bussen og godt humør til Hvidsten Kro.

Her gik vi i den store sal, og fik den berømte æggekage med bløde saltede flæskesvær og god lokal øl eller sodavand.

Efter mad og drikke,  hørte vi et betagende og intensivt foredrag med den gamle folkeskole-historielærer fra Hvidsten om kroen og familen omkring kroen, samt naturligvis den store bedrift fra modstandsbevægelsen under 2.verdenskrig.
Efter en runde i bygningerne og kroens mange gamle stuer, gik turen igen sydpå - og vi endte på Ejer Bavnehøj til kaffe og hjemmebagt kage - og en smuk udsigt over vores dejlige land fra Ejer Bavnehøjs tårn, som nu har elevator :-)

Vi takker alle frivillige og deltagere for en dejlig dag med Berit's Hjemmepleje. Vi ses til næste dejlige tur.
Berit's Hjemmepleje starter i Odense Kommune


Berit's Hjemmepleje skal levere samme kendte omsorg, pleje og praktisk hjælp som vi er kendte for at levere i Horsens og Hedensted Kommuner i Odense Kommune fra 1.september 2016.


Det glæder vi os meget til, og ser frem til en masse dejlige kunder og ansatte i Fyns hovedstad Odense.


Mere info om det nye kontor kommer senere.
Vi besøger Hvidsten Kro

- med æggekage og øl samt spændende foredrag om Hvidsten Kro


Vi har igen en tur klar til september 2016 !

Denne gang gælder det en dejlig tur til Hvidsten Kro, hvor vi skal spise deres berømte æggekage.


Æggekage med flæsk

Hvidsten Kro har i mands minde været kendt for sin æggekage med flæsk og purløg, serveret med vores egen grove sennep og naturligvis rugbrød. Flæskeæggekage serveres på panden.Herefter skal vi ind i den store sal, fordi vi har hyret en dygtig foredragsholder til at fortælle om Kroen og dets historie.

Hvidsten Kro er jo særligt kendt, fordi Marius Fiil og hans familie, sammen med flere venner og naboer i omegnen kæmpede som modstandsfolk mod tyskerne i anden verdenskrig. Historien er sørgelig, for Marius Fiil og andre i gruppen blev fanget, og henrettet af den tyske værnemagt i København i krigens sidste år.


Så vi skal se kroen, høre historierne og spise den lokale kendte æggekage.

På hjemturen gør vi holdt et udvalgt sted, og får kaffe og kage.

Tilmelding sker via de omdelte sedler, som alle vore plejekunder får omdelt om få dage.Vi glæder os til at se så mange som muligt til denne tur !


Juni 2016


"Spørg Charlie"

- med Michael Meyerheim


Vi har igen en tur klar.

Denne gang gælder det TV2 Charlie og "Spørg Charlie" med Michael Meyerheim og et gæstepanel med Jacob Haugaard, Cecilie Frøkjær, Niels Haugsgaard, Hans Pilgaard, Michele Bellaiche og Charlotte Fich.

Der laves to udsendelser af det populære spørgeprogram denne aften, og begge udsendelser skal vi se. Det sker og bliver optaget i Horsens den 21.juni kl 19.00-22.00.


Naturligvis gratis adgang for deltagerne, som er kunder samt medlemmer i støtteforeningen Berit's Hjemmeplejes Venner."Fællessang på Charlie"

- koncerter med fællesspisning


Sæt derfor allerede nu X i kalenderen :

Fredag den 3.juni 2016


Berit's Hjemmepleje inviterer alle vore plejekunder til eksklusiv hyggelig samvær og fælles spisning i den gamle 'Klostergården' og efterfølgende hyggelig og folkelig  'Fællessang på Charlie' i Horsens med bl.a.

Dario Campeotto

Michael Bundesen (Shu-bi-dua)

Wenche og Ditlev Ulriksen

Zindy Laursen og andre


Opslag og invitationer kommer én af de nærmeste dage med posten.

Arrangementet er et fællesarrangement med støtteklubben "Berit's Hjemmeplejes Venner", hvor medlemmer af klubben også kan deltage


Gratis for plejekunder i Berit's Hjemmepleje.


Se invitationen nedenfor :
April 2016

Berit's Hjemmeplejes Venner inviterer medlemmer på besøg hos Falck

Klubben Berit's Hjemmeplejes Venner har flere arrangementer i støbeskeen for 2016. Det første er et spændende besøg på Falck-museet i Horsens.


Se opslaget ved at klikke på billedet herunder


Februar 2016


Berit's Hjemmepleje fylder 3 år den 1.marts !

HIP HIP HURRA !

Vi har fødselsdag den 1.marts, og bliver i år 3 år. De 3 år er gået stærkt, og mange gode historier og oplevelser med kunder og samarbejdspartnere er gået gennem firmaet på disse første herlige 3 år.

I anledningen af vores kommende 3 års fødselsdag, har vi valgt at pynte alle vores biler med danske flag.


Januar 2016Minus 15 grader i Horsens - og akut hjælp til hjemløse var nødvendig !


Berit's Hjemmepleje rykkede hurtigt ud og indsamlede 3 biler prop-fyldte med tæpper, tøj, mad, hundemad og meget andet til hjemløse i Horsens og omegn.

Berit's Hjemmepleje koordinerede derfor en større akutindsamling til hjemløse, som var lovet husly og mad/tøj i Klosterkirken i Horsens i aften den 19. januar 2016 - en aften og nat hvor der ventes ekstrem kulde i Horsens ned til minus 15 grader celcius.

Vi indsamlede mange gode ting og sager fra både private samt virksomheder i Horsens.


Tak til alle der deltog og bidrog med hjælp og gode sager.

Og:Image
Klosterkirken i Horsens

• Berit's hjemmepleje, Emil Møllers Gade 41 F, 8700 Horsens • CVR 34319324 • Bank: Danske Bank,erhverv •

• Medlem af Dansk Erhverv (Danish Chamber of Commerce) • Overenskomst med FOA

• Copyright Berit's hjemmepleje 2013 •