Del nyhedssiden på facebook                                                           


Rev. 14. Juli 2019

Sidste nyt:


Juli 2019


Berit's Hjemmepleje Horsens/Hedensted inviterer på tur til Morten Korch museet, Grønhøj Kro og Mønsted Kalkgruber 


Den 13.juli 2019 skal vi på tur igen. Denne gang går turen i busser til Grønhøj Kro, hvor vi ankommer omkring middagstid og derfor skal have lidt at spise i form af 2 retter mad. Samtidig med at vi spiser, får vi en historie fra kroejeren om Morten Korch og museet - og sikkert en masse anekdoter fra de mange gamle Morten Korch film. Der er naturligvis mulighed for at besøge Morten Korch museet i staldbygningerne.


Herefter kører vi i busser videre til Mønsted Kalkgruber, hvor vi skal på en hyggelig togtur igennem kalkgruberne og de åbne stenbrud. Der er mulighed for op til 4 kørestole i dette tog, som ialt kan tage 48 gæster med.

Herefter er der kaffe i caféen, og mulighed for at se lidt mere af Mønsted Kalkgruber, hvis man har lyst til det inden turen går mod Horsens igen.


Invitationer er på vej ud til alle Jer kunder.


Vi håber at se så mange af Jer som muligt. Vi har plads til ca 50 ialt.


Billeder fra turen den 13.juli 2019 :Marts 2019


Berit's Hjemmepleje deltager i NExTWORK 


Læs mere her : NeXTWORK


Berit's Hjemmepleje arbejder både for unge og ældre som har behov for en støttende indsats - og er nu også med i NExTWORK gruppen, som er en koordineret virksomhedsindsats for udsatte unge.Februar 2019


Berit's Hjemmepleje i top !


I september 2018 foretog et uvildigt konsulentfirma, hyret og udpeget af Horsens Kommune, tilsynsbesøg hos Berit's Hjemmepleje i Horsens.

Herudover blev der foretaget interviews med borgere som modtager hjælp fra Berit's Hjemmepleje.


Konklusionen på tilsynet er klar : Kvaliteten i Berit's Hjemmepleje lever fuldt ud op til de høje kvalitetskrav som Kommunen kræver.

.

"Tilsynets vurdering er at det er

meget tilfredsstillende."


Berit's Hjemmepleje har vore egne kvalitetssikringsmedarbejdere, der udelukkende foretager intern kvalitetssikring og kontrol af vores arbejde ude hos vore kunder. Dette sikrer at vi til stadighed leverer meget høj kvalitetsarbejde til gavn for både kunder, medarbejdere, virksomhed og kommuner.Januar
Berit's Hjemmepleje modtager CSR-mærket


Berit's Hjemmepleje er en socialt ansvarlig virksomhed,

og nu har vi fået bevis på det i form af et officielt CSR-mærke som blev overdraget til os af borgmesteren i Horsens Kommune Peter Sørensen.

En CSR-mærket virksomhed er en virksomhed som udviser samfundsansvar og skaber værdi for både virksomhed og samfund ved i dialog med sine interessenter at håndtere sociale, miljømæssige og økonomiske udfordringer i overensstemmelse med internationalt anerkendte principper.


Nedenfor er en præsentationsfilm fra forskellige firmaer som har modtaget CSR-mærket 2018 :• Berit's hjemmepleje, Norgesvej 5, 8700 Horsens • CVR 34319324 • Bank: Danske Bank,erhverv •

• Medlem af Dansk Erhverv (Danish Chamber of Commerce) • Overenskomst med FOA

• Copyright Berit's hjemmepleje 2013 •