Velkommen til Berit's Hjemmepleje

 

Hvem er vi ?

 

Berit B.Thomsen - stifter

Berit's hjemmepleje er et stolt firma som er udsprunget fra den gode østjyske muld, og ejes og ledes af Berit B. Thomsen, som har mange års erfaring i plejen, både i det offentlige og i det private.

 

Berit's hjemmepleje består af en dygtig og fast forankret personalegruppe, som er håndplukket og nøje udvalgt på baggrund af deres stolte indgang til faget.

 

Derfor kan du trygt regne med at når du vælger Berit's hjemmepleje, så vil vi bestræbe os på at yde den bedste service og pleje for dig.

Vælger du os, så vil vi sørge for at det så vidt muligt er den samme fastansatte person der kommer til dig hver gang - til tiden.

 

Det giver tryghed og nærhed for dig.

 

Vi har et minimum af ansatte på kontoret, da vores holdning er at vi skal bruge tiden aktivt ude ved Jer, vores brugere, og - meget groft sagt - ikke på en kontorstol.

 

Kvalitet - egenkontrol, kvalitetssikring samt tilsyn

Alle typer plejeopgaver løses døgnet rundt i høj faglig standard med omsorg og respekt for den enkelte plejekunde. Dette sikrer vi bevaret og udbygget ved, at gennemføre egne tilsynsbesøg udover de tilsyn som foretages af kommunerne og kommunernes revision. Derved sikrer vi ved egne interne kvalitetssikringssystemer, kundeopfølgningsbesøg og brugerundersøgelser dels at kvaliteten af vores arbejde lever op til vores egne høje standarder og dine og medarbejdernes forventninger men også at der følges op på kundernes, kommunernes og ikke mindst egne høje forventninger til arbejdets kvalitet.

 

Vi uddanner social- og sundhedspersonale

Vi er som ét af de få private firmaer i Danmark godkendt praktiksted for Social- og Sundhedsskolerne (SOSU), og modtager med stor glæde elever herfra. Vi mener at uddannelse er vigtigt både for den enkelte og for samfundet, og vi mener også det er vigtigt at skolerne kan tilbyde så mange forskellige praktiksteder som muligt for de studerende. Det vil vi gerne yde en indsats for kan ske, og betaler elevløn til vores praktikanter både i en del af skoleopholdsperioden og i hele den praktiske praktikperiode hos os. Så er der ro på økonomien for den studerende, og den studerende kan i større grad fokusere på at dygtiggøre sig på sit studie til social- og sundhedshjælper.

 

Et ordentligt danskejet firma med dansk overenskomst

Vi er i alle henseender et ordentligt dansk firma, med moralen i orden overfor det danske samfund. Så vi betaler naturligvis altid fuld dansk skat og moms af alt vi foretager os, og bliver revideret af lokal revisor så alt bliver checket og godkendt. Løn og pension og feriepenge til vores dygtige medarbejdere betales naturligvis også efter gældende indgåede overenskomst samt dansk lovgivning, og vi benytter os af Danmarks største lønbureau 'Bluegarden' så vi er sikre på at alt er i orden. Vi benytter os kun sjældent af eksterne vikarer, men har istedet vores eget afløserkorps af dygtige medarbejdere.

 

Kontorer og baser

Berit's hjemmepleje har base i det fredede byggeri 'Bastian' på Emil Møllers Gade i Horsens samt lokalkontorer på Brandstationen på Nørregade i Brædstrup og i Kildeparken i Hedensted. Vi leverer personlig pleje og praktisk hjælp indenfor 'Fritvalgsordningen' i både Horsens og Hedensted Kommuner.

 

 

 

 

Medlem af :

 

Berit's hjemmepleje - klar til at komme ud og hjælpe dig

 

• Berit's hjemmepleje ®, Emil Møllers Gade 41 F, 8700 Horsens • CVR 34319324 • Bank: Danske Bank,erhverv •

• Medlem af Dansk Erhverv (Danish Chamber of Commerce) • Overenskomst med FOA

• Copyright Berit's hjemmepleje 2013 •